NOU

Acid L-Glutamic Neuro Learning and Memory Glutamic Acid pentru 2 luni -Energie pt Creier *

48,00 RON
Pret final
Disponibil in stoc

Descriere

 


Acid L-Glutamic for Learning and Memory

 

Acid L-Glutamic revitalizarea memoriei si invatare

Producator:  Swanson SUA

Continut:  flacon cu 60 capsule

Formula Eficienta si Sigura pentru revitalizarea memoriei si a capacitatii de concentrare, deosebit de util in perioadele de invatare intensa. Se poate administra cu mare succes impreuna cu produsele Fibro Essentials si Turmeric 720mg CLICK AICI!!!

Acidul L-Glutamic este un aminoacid neurotransmitator excitator, care îmbunatateste functionarea neuronilor din sistemul nervos central. Este transformat in glutamina sau acid gamma-aminobutiric, alti doi aminoacizi cu rol de neurotransmitator. Acidul glutamic este important pentru metabolismul zaharurilor si grasimilor, si ajuta la transportarea potasiului. Creierul foloseste acidul glutamic ca sursa de energie. Acidul glutamic are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Acesta are capacitatea de a colecta excesul de amoniac din organism, care poate inhiba creierului, convertindu-l în glutamina. Dat fiind faptul ca glutamina produce o sporire considerabila a nivelului de acid glutamic, un deficit al acesteia poate determina carenta celui de-al doilea. Pe langa faptul ca are un rol important in dezvoltarea inteligenţei (ridicand chiar si coeficientul de inteligenta al copiilor retardati), glutamina s-a dovedit utila si in tratamentul impotriva alcoolismului. In ultimul timp a fost folosita cu rezultate bune in tratamentul unor boli ca senilitatea si schizofrenia, poate reduce senzatia de oboseala, stabilizeaza controlul mental asupra poftei de dulce si poate influenta pozitiv organismul in cazul depresiilor.

Celulele intestinului subtire, celulele renale si cele ale sistemului imunitar sunt mari consumatoare de acid glutamic, pe care il folosesc ca substrat energetic. Acidul L-Glutamic se recomanda si in cazul cazul sportivilor pentru ca s-a constatat ca acidul glutamic previne catabolizarea masei musculare, amplifica sinteza proteica, mareste depozitele de glicogen, ajuta la refacerea dupa efort si stimuleaza funcţia sistemului imunitar. In conditii de stres metabolic se constata o scadere a nivelului de glutamina plasmatica si implicit a nivelului de acid glutamic. In timpul antrenamentelor intense, muschii eliberează glutamina in fluxul de saânge, producandu-se o depletie a rezervelor de glutaminaă cu pana la 35%. In aceasta situaţie muşchii scheletici intra in stare catabolica, ceea ce inseamna ca proteinele musculare vor fi degradate (o explicatie secundara a acestui proces este nevoia de a oferi acid glutamic celorlalte celule ale organismului).

 

Utilizari:

Perioadele de invatare intense (sesiuni de examene, bacalaureat),  sprijină memoria şi funcţia cognitivă, ce sunt afectate de trecerea anilor, contribuind la imbunătăţirea activitaţii intelectuale.  Are rol foarte important în dezvoltarea inteligentei.  Are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Atenueaza starea de oboseala, este eficient in cazul depresiilor. Efectele pozitive pot fi observate dupa cel putin 2-4 saptamani

Revitalizarea memoriei, Protejeaza Neuronii, Amnezie, Senilitate, Schizofrenie, Ischemie, Scleroza Multipla, Maladia  Alzheimer, Dementa, sechele AVC, afectiuni neurologice. Poate reduce nevoia de alcool si poate stabiliza controlul mental asupra poftei. Se poate administra cu mare succes impreuna cu produsul Fibro Essentials si Turmeric 720mg CLICK AICI!!!

  .

Afectiuni ale sistemului nervos: boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajuta la oprirea cresterii petelor in Vitiligo, Sclerodermie, spondiloza cervicala, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativa, nevralgii, migrene, fibromialgie, fibromialgie primara si secundara, nevrita, paralizie faciala, polineuropatii, scleroza medulara, scleroza multipla, tulburari de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroza cerebrala, tulburari ale reflexelor, incontinenta urinara si/sau anala, poliartrita reumatoida, gastrita de reflux, polineuropatie toxica etanolica, ,hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmica, parestezii, astenie musculara, miastenie, durere de cap, degete reci, amorteala, trombangeita obliteranta, Insuficienta circulatorie vertebro-bazilara, icvb, Neuropatie Periferica, 

Compozitie:

Fiecare capsula contine : 500mg de Acid L-glutamicAdministrare:

- in perioada de invatare (sesiune de examene)  se administreaza 1 capsula dimineata inainte de micul dejun. Un flacon este suficient pentru 2 luni de invatare

- in cazul afectiunilor Amnezie, Senilitate, Schizofrenie, Ischemie, Maladia  Alzheimer,Scleroza Multipla Dementa, sechele AVC, etc..  doza este de 1 capsula dimineata inainte de micul dejun si 1 capsula inainte de cina.

 

 

Continut:  flacon cu 60 capsule

Producator:  Swanson SUA

 Un flacon este suficient pentru 1-2 luni de administrare.

 

*Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumam responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de catre utilizatorii site-ului, efectele nu sunt garantate rezultatele pot varia de la o persoană la alta.