NOU

Complex 16 Probiotice + Prebiotice FOS 60 capsule Dr Stephen Langer's Ultimate pentru Imunitatea Tractului Digestiv

49,00 RON
Pret final
Disponibil cu precomanda

Descriere

Descriere

Complex 16 Probiotice + Prebiotice FOS 60 capsule Dr Stephen Langer's Ultimate pentru Imunitatea Tractului Digestiv

 • Cel mai popular probiotic cu 16 tulpini unice pentru a umple bacteriile, plus FOS prebiotic pentru a le hrăni
 • Suport unic al colonului și al sistemului imunitar
 • Rezistent la acid și nu este necesară refrigerarea

Probioticul Ultimate 16 tulpini al dr. Stephen Langer de la Swanson Probiotics include mai mult de patru ori numărul de tulpini și peste două ori numărul de CFU-uri, comparativ cu multe formulări populare de probiotice comercializate astăzi în clinici și farmacii. În timp ce multe suplimente populare oferă doar două tulpini de bifidobacterii, formula Dr. Langer oferă cinci. Și în timp ce altele au o singură tulpină de lactobacil, Ultimate 16 Strain Probiotic prezintă zece, inclusiv Lactobacillus reuteri, care a fost adăugat recent pentru a îmbunătăți formula, datorită abilităților unice de protecție pe care le oferă pentru sănătatea colonului și funcția sistemului imunitar.

Și aceasta nu este tot. Formula include, de asemenea, prebioticele FOS și ConcenTrace®, care se mai găsesc în niciun alt produs disponibil pe piață. Prebioticele și oligoelementele sunt importante deoarece majoritatea dintre noi avem carențe în dietele noastre, și sunt absolut vitale pentru procesele enzimatice necesare pentru o digestie sănătoasă și menținerea bacteriilor benefice. Probioticul Ultimate 16 tulpini al dr. Stephen Langer susține sănătatea digestivă, completând și încurajând dezvoltarea bacteriilor prietenoase, care favorizează digestia optimă, absorbția nutrienților și chiar sănătatea imună.

Nu vă lăsați păcăliți de produsele de pe piața de masă care promit și nu sunt livrate - produse care costă, de asemenea, mai mult decât ar trebui. Cu această formulă de ultimă generație, veți simți diferența în doar o lună. Este probioticul de top la un preț cu adevărat accesibil.

* Produsul are capsule vegetale - fie DRcaps ™, fie EMBO Caps® AP - pe baza numărului lotului, așa cum se menționează pe eticheta produsului.


Efecte si beneficii

 • echilibrarea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)
 • echilibrarea modificarilor de tranzit (diaree sau constipatie) cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive, precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinale
 • mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii bacteriilor patogene la nivel epitelial

si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian

 • echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:

» sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii

» echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)

» favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)

 • sustinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K
 • mentinerea absorbtiei mineralelor (calciu, magneziu, fier si zinc) de la nivelul intestinului subtire prin favorizarea reducerii pH-ului intestinal
 • sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza)
 • mentinerea unui nivel lipidic sangvin normal

Informatii eticheta

Ingrediente / 1 capsula: agent de incarcare : celuloza microcristalina , capsula vegetala: hipromeloza, FOS (Fructo-oligozaharide) 50 mg, agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu si stearat de magneziu, complex de minerale CONCENTRACE(R) . alfalfa/Lucerna (Medicago sativa), Bifidobacterium longum (430 milioane ufc*) 1.9 mg, Lactobacillus acidohilus (430 milioane ufc*)1.9 mg, Bifidobacterium bifidum ( 180 milioane ufc*) 0.79 mg , Bifidobacterium breve (180 milioane ufc*) 0.79 mg , Bifidobacterium lactis  (180 milioane ufc*) 0.79 mg , Lactobacillus brevis (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus bulgaricus (180 milioane ufc*)  0.79 mg, Lactobacillus casei (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus helveticus (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus plantarum (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus reuteri (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus rhamnosus (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus salivarius (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactococcus lactis  (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Streptococcus thermophilus (180 milioane ufc*)  0.79 mg, Bifidobacterium infantis    (90 milioane ufc*)   0.43 mg.   *ufc- unitati formatoare de colonii.  

Mod de utilizare: 1 capsula pe zi  sau conform recomandarii consultantului de specialitate, 

 

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza,persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atentie! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise. Lot nr. : vezi pe ambalaj.

 

Termen de valabilitate: Vezi pe ambalaj.

Notificare:SNPMAPS, seria AA, nr. 9172/2016. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Producator:Swanson Health Products, SUA

Importator & Detinator notificare: SC Medical District SRL,  Informatiile nu trebuie folosite pentru a preveni , diagnostica, trata sau vindeca nici o boala.      

 Greutate neta 21.84