NOU
48%

Double Strenght Serrazimes® - Serrapeptase Forte 40,000 UI 60 capsule Swanson Sinusuri

59,00 RON 115,00 RON
Pret final
Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Descriere

Descriere

Double Strenght Serrazimes® - Serrapeptase Forte 40,000 UI 60 capsule Swanson


  • Suport forte pentru enzimele sistemice, efect demonstrat de cercetare 
  • Sustine buna functionare a sinusurilor 
  • Eficiență optimizată într-o formulă potrivită pentru vegetarieni
  • Păstrează sănătatea articulațiilor, a circulației, a funcției respiratorii și a sistemului imunitar

Seratiopeptidaza este o enzimă proteolitică (digestivă de proteine) extrem de eficientă, descoperită inițial într-o bacterie găsită în intestinul viermelui de mătase japonez. Ani de cercetare sugerează că această enzimă unică poate avea un potențial extraordinar de păstrare a sănătății, cu eficiență pentru sănătatea articulațiilor, sprijinul circulator, funcția respiratorie și sistemul imunitar.

Swanson Double Strenght Serrazimes prezintă o sursă inovatoare, vegetariană, de seratiopeptidază cultivată pe Aspergillus printr-un proces dezvoltat de experții în enzime de la Deerland Probiotics & Enzymes (fosta National Enzyme Company). Activitatea seratiopeptidazei este măsurată în „unități de seratiopeptidază”, iar această formulă conține 40.000 de unități forte pe capsulă, comparativ cu doar 20.000 din suplimentul nostru original, care deja era cu eficacitate ridicată.

Efecte si beneficii: 

  • sustinerea procesului normal de coagulare la nivel cardiovascular, pulmonar, cerebral, renal, hepatic, ocular (mentine fluxul si fluiditatea sangvina normale), prin :

» suport in procesul normal de agregare a trombocitelor

» mentinerea nivelului normal de fibrina la nivelul sistemului circulator (ofera suport in activarea plasminogenului si a plasminei)

» sustinerea unei presiuni arteriale normale (sustine relaxarea peretelui vascular)

» mentinerea structurii si a grosimii normale ale peretelui vascular arterial si venos (ofera suport in reducerea depunerii colesterolului la nivelul peretilor vaselor de sange)

  • suportul regenerarii tesuturilor (cerebrale, digestive, articulare, uro-genitale, pulmonare, ORL, vasculare), prin :

» sustinerea drenarii fluidelor acumulate in jurul unui tesut aflat in procesul de regenerare

» mentinerea procesului normal de descompunere a unor structuri proteice, precum: mucus acumulat peste nivelurile normale, fibrinogen, fibrina, cheaguri de sange, placi de colesterol, tesuturi aflate in curs de regenerare

  • suportul reducerii disconfortului de la nivelul unui tesut aflat in procesul de regenerare, prin sustinerea reducerii eliberarii bradikininei (amina implicata in aparitia disconfortului prin mecanism local)
  • sustinerea limitarii manifestarilor de la nivel ORL si pulmonar, prin :

» suport in reducerea biofilmului cu rol de protectie creat de factorii perturbatori

» mentinera fluiditatii normale a mucusului de la nivelul cailor aeriene si a sinusurilor, fara a produce uscarea mucoaselor

» favorizarea eliminarii mucusului din bronhii si suport in reducerea manifestarilor de la nivelul acestora

  • mentinerea nivelurilor normale de fibrina de la nivel cerebral si sustinerea reducerii acumularii amiloidului (proteina produsa la nivelul maduvei osoase in timpul unui proces inflamator)

Informatii eticheta

Ingrediente/1 capsula: Serrazimes® (din  Aspergillus oryzae si  Aspergillus melleus cu 40 000 de unitati de serratiopeptidaza) 66.70 mg, celuloza microcristalina (agent de incarcare), maltodextrina(agent de incarcare). Hipromeloza(capsula vegetala), trigliceride de lant mediu (din palmier sau cocos).

Mod de utilizare:1 capsula pe zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Oferta: comanda 3 cutii si beneficiezi de Livrare Gratuita. Click Aici! 

 

Contraindicatii:A nu se administra persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui sau care iau medicamente care afecteaza coagularea sangelui, copiilor mici, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza,persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. Atentie! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise. Lot nr. : vezi pe ambalaj.

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA.

Informatiile nu trebuie folosite pentru a preveni , diagnostica, trata sau vindeca nici o boala.

Notificare:SNPMAPS, nr.7347/2014.