Poze Melatonina 10 mg 60 capsule Induce Starea de Somn Naturala*

 
 


Melatonina 10 mg 60 capsule Induce Starea de Somn Naturala*

Pret vechi: 81,00 RON Reducere 29%

Pret nou: 57,00 RON

Disponibil in stoc

Pret final

Melatonin 10 mg

Induce Starea de Somn Naturala

Continut: 60 capsule pentru 60 zile 

Producator: Swanson SUA 


Administrare: Cura se face minim 3 luni

.

Melatonina de la Swanson Health Products este de calitate farmaceutica si concentratie superioara.

Melatonina are rol important în ritmul circadian sau alternanța periodică somn-veghe, revitalizează sistemul endocrin și este capabilă să îmbunătățească funcțiile sistemului imunitar.

Melatonina este secretată de o mică glandă numită glanda pineală, care se află în centrul creierului. Pe măsură ce nivelul de melatonina crește, se instalează somnolența. Există mai mulți factori care pot afecta nivelele de melatonină din corp, iar vârsta este unul dintre ele - pe măsura ce oamenii înaintează în vârstă, incidența tulburărilor de somn crește, sugerând faptul că refacerea nivelului acestui hormon ar putea fi de ajutor. De asemenea, nivelul acestui hormon înregistrează variații și în timpul nopții. El începe să crească la apariția întunericului, atinge vârful maxim de producție între 2 și 4 dimineața și scade în a doua jumătate a nopții.

Melatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți (mai putemic chiar decât vitaminele C si E și betacarotenul), fiind singurul antioxidant capabil să pătrundă în celulele corpului și să prevină astfel distrugerile provocate de radicalii liberi ajunși în profunzimea structurilor morfo-funcționale ale organismului. Melatonina distruge într-o mare proporție radicalii liberi răspunzători de unele afecțiuni degenerative (cancer, Alzheimer, Parkinson, demență senilă etc.).

Spre deosebire de alţi antioxidanţi, melatonina nu suferă un ciclu redox, deci nu are abilitatea moleculară de a suferi reduceri şi oxidări reversibile şi succesive. Melatonina, odată oxidată, nu mai poate fi redusă la starea anterioară, astfel încât în urma reacţiei cu radicalii liberi are capacitatea de a forma produşi finali stabili. Astfel, melatonina face parte din categoria antioxidanţilor "terminali" sau "de sacrificiu", în prezent studiindu-se utilizarea sa în stările patologice asociate cu stresul oxidativ, în special cele care însoţesc procesul de îmbătrânire: boala Parkinson, Alzheimer, ateroscleroza etc.

Compoziție per 1 capsula: 

Melatonină .................10mg

Efecte adjuvante:   -este unul dintre cei mai puternici antioxidanți   -recomandată în cazul insomniei   -reglează ritmul somn-veghe   -facilitează adaptarea la schimbările de fus orar   -favorizează procesele de reglare a tensiunii arteriale şi a glicemiei   -întărește sistemul imunitar   -revitalizează întregul sistem endocrin 

Mod de administrare:Cate 1 capsula seara înainte de culcare cu aproximativ 1 ora. 

Melatonina

Supliment alimentar

 

INGREDIENT ACTIV

CANTITATE

%VNR

Melatonina

10mg

*****

Alte ingrediente: gelatină, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă seara la culcare. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

Ţara de origine: SUA.

Producător: Swanson Health Products U.S.A

Conţinut: 60 capsule   

 

Tratamentul insomniei se poate completa, pentru a obtine rezultate mai bune si mai rapide, cu produsul 

5-HTP de 50 mg/ 60 capsule.

 

A nu se depasi doza zilnica recomandata

"The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for two years from the manufacture date.*"

Data inscrisa pe eticheta este data productiei conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentratie maxima timp de 2 ani de la data fabricatiei.

  

*Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumam responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de catre utilizatorii site-ului, efectele nu sunt garantate rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 08:00-18:30 Sambata si Duminica închisDetalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare


  
  
  

Categorii

  

  

Branduri

  

  

Tag-uri

  
  

Marturiile clientilor

 

Va multumesc pentru produsul Asparagus Extract pentru ca datorita lui nivelul acidului uric a revenit la normal.

Constantin Palade

Vezi mai multe marturii