Poze Scortisoara 180 capsule Premium Brand Regleaza Glicemia, Imbunatateste Digestia *

 
 
Pin It


Scortisoara 180 capsule Premium Brand Regleaza Glicemia, Imbunatateste Digestia *

Pret vechi: 72 RON Reducere 32%

Pret nou: 49 RON

Disponibil in stoc

Pret final

Full Spectrum Cinnamon - Scortisoara

Producator: Swanson Health Products, SUA

Continut:  180 capsule

 

Scorțișoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, fiind menționată în Biblie și folosită în Egiptul antic. În China, utilizarea acesteia este menționată în una dintre cele mai vechi cărți de medicină botanică chineză, datată în jurul anului 2.700 î.Hr. Scorțișoara a devenit una dintre primele mărfuri tranzacționate între Orientul Apropiat și Europa.

Cercetătorii de la Universitatea Nanjing din China au evaluat 122 de plante aromatice din China pentru a stabili eficiența acestora în reducerea acidului uric, cel care declanșează guta și crizele de artrită. Extractul de scorțișoară cassia s-a dovedit a fi cel mai eficient în inhibarea producerii acidului uric.

Scorțișoara este bogată în mangan, fier, calciu și fibre, dar și componente active numite cinamaldehide, acetat și alcool de cinamil, plus o gamă largă de alte substanțe care au rol de antioxidanți în organism. Cinamaldehida reduce vâscozitatea trombocitelor.

Are și proprietăți anti-micorbiene, fiind studiată pentru abilitatea sa de a ajuta la oprirea creșterii bacteriilor (fungi, inclusiv Candida). În testele de laborator s-a arătat că scorțișoara este aproape la fel de eficientă ca unele medicamente (fluconazol) anti-fungice. Proprietățile antimicrobiene ale scorțișoarei sunt atât de eficiente, încât cercetările recente demonstrează că acest condiment poate fi folosit ca o alternativă la conservanții alimentari tradiționali. Într-un studiu, publicat în numărul din august 2003 al International Journal of Food Microbiologie, s-a arătat că adăugarea a doar câteva picături de ulei esențial de scorțișoară la 100 ml de supă de morcovi, ce apoi a fost ținută la frigider, a inhibat creșterea toxiinfecției alimentare Bacillus cereus patogene pentru cel puțin 60 de zile. Când bulionul a fost refrigerat fără adaos de ulei de scorțișoară, patogen B. cereus a înflorit în ciuda temperaturii scăzute. În plus, cercetătorii au observat că adăugarea de scorțișoară a acționat nu doar ca un conservant eficient dar a îmbunătățit și aroma de bulion.

 Scorțișoara pentru slăbire Scorțișoara reduce cantitatea de lipide, o veste bună pentru toți cei ce se află la cură de slăbire.

Scorțișoara are și proprietăți antiinflamatorii și anticoagulante la nivelul trombocitelor. Rezultatele anumitor studii au arătat că o doză mică de scorțișoară luată zilnic (nu mai mult de șase grame) reduce concentrația de glucoză, triglyceride.

Scorțișoara încetinește rata la care stomacul se golește după masă și reduce glicemia. Nu numai că stimulează receptorii de insulina, dar inhibă și o enzimă care altfel i-ar fi inactivat, crescând semnificativ capacitatea celulelor de a utiliza glucoza. Studiile arată că adăugarea de scorțișoară în orezul cu lapte sau budinca de orez ori griș reduce rata de golire gastrică de la 37% la 34,5% și scade semnificativ nivelul de zahăr din sânge. Chiar și numai un gram din acest minunat condiment este suficient pentru a reduce glicemia cu 20%. Colesterolul și trigliceridele sunt de asemenea reduse.

Scorțișoara este un antioxidant foarte puternic și chiar mult mai eficient, în comparație cu alte șase mirodenii antioxidante (anason, ghimbir, lemn dulce, mentă, nucșoară și vanilie) sau cu conservanții alimentari chimici (BHA (hidroxianisol butilat), BHT (hidroxitoluen butilat) și galat de propil.

Pentru buna funcţionare a aparatului digestiv, scorţişoara are un rol important în combaterea indigestiei după mâncăruri grele, în tratarea ulcerelor stomacale, în crampele cu dureri abdominale, diaree, balonări, exercitând o acţiune stimulatoare a secreţiei salivare şi gastrice şi a mişcărilor intestinale, mărind pofta de mâncare.

Graţie proprietăţilor antiseptice, scorţişoara împiedică dezvoltarea bacteriilor din stomac şi colon, eliminând inflamaţiile organelor şi ţesuturilor interne şi riscul cancerului de colon.

În afecţiunile respiratorii, scorţişoară reduce simptomele de răceală, gripă, tuse cronică şi răguşeală şi distruge germenii care provoacă infecţiile tractului respirator. La bolnavii de gripă asigură un somn liniştit şi alină durerile de cap, prin masarea tâmplelor cu ulei.

În bolile cardiovasculare s-a constatat că mierea cu pudră de scorţişoară îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, prin fluidificarea sângelui îngroşat, reface flexibilitatea arterelor şi venelor, întăreşte ritmul cardiac şi evită riscul de atac de cord.

Efect calmant: Scortisoara este folosita in mod traditional pentru tratarea durerii, caci reactioneaza ca hormonul prostglandina, ce contribuie la contractarea si relaxarea muschilor.

Acţiuni benefice se constată şi asupra sistemului nervos, prin eliminarea oboselii fizice şi intelectuale, anularea stărilor de stres nervos, a migrenelor, în îmbunătăţirea memoriei şi a funcţiilor cognitive.

Stimulent pentru creier, slăbirea, scăderea colesterolului sau virtuțile antioxidante nu sunt singurele beneficii pe care ni le-ar putea aduce scorțișoara. Doar mirosind acest minunat condiment, activitatea cerebrală este mult stimulată! Mai mulți participanți la un studiu au înregistrat scoruri foarte bune cu privire la sarcinile legate de atenție, memorie sau viteza vizual-motorie după ce au mirosit scorțișoara. Participanții au fost expuși la nici un miros, miros de mentă, iasomie și scorțișoară, iar cei din urmă au înregistrat efecte pozitive semnificative asupra funcției cerebrale. Încurajați de rezultatele acestor studii, cercetătorii vor să extindă tratamentul natural cu scorțișoară și asupra bolilor cognitiv degenerative sau asupra celor ce suferă de anxietate.

-reduce nivelul acidului uric

- reduce colesterolul

- reduce glicemia

- actiune antioxidanta

- actiune antimicrobiana si antiseptica

- actiune antiinflamatorie

- actiune anticoagulanta

- imbunatateste digestia

 -imbunatateste circulatia sanguina

-elimina oboseala fizica şi intelectuala

- imbunatateste memoria si functiile cognitive

.

Ingrediente active /2 capsule: ....Scortisoara(Cinnamomum cassia)(scoarta)..750 mg

Prezentare: flacon cu 180 capsule

Mod de utilizare: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

.

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atentie!  A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA

Informatiile nu trebuie folosite pentru a preveni , diagnostica, trata sau vindeca nici o boala.

 

*Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumam responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de catre utilizatorii site-ului, efectele nu sunt garantate rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

0724106687 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 9:30-19:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare


  
  
  

Categorii produse

  

  

Filtreaza dupa brand

  





  

Marturiile clientilor

 

Folosesc produsul Glucomannan de 3 luni de zile.Am reusit sa slabesc 15 kg cu ajutorul acestui produs , dieta si sport.Va multumecs din suflet!...

Popescu Gheorghe

Vezi mai multe marturii