Protocolul pentru Helicobacter Pylori este cel mai eficient tratament facut de mine pana acum. Am luat antibiotic timp de 4 ani si nu am reusit sa scap de aceasta infectie. Va multumesc pentru sprijinul acordat in tratament. Succes in continuare in a trata si alti bolnavi. G.H

GEORGETA HOREA

Produsul D-Mannose 700 este foarte eficient pentru probleme de tract urinar si E-coli. Dupa prima saptamana de tratament m-am simtit foarte bine. Am urmat tratamentul impreuna cu Red Wine Extract, ceai de galbenele si tinctura de plop negru.

Halagian Elena

Am luat de pe site Extractul de Asparagus si-l folosesc de aproape 5 luni. Sunt foarte multumita de rezultatele obtinute la analizele facute dupa primele 3 saptamani de administrare. Ureea a ajuns in limite normale. Dupa primele zile a inceput sa isi faca efectul, scade concentratia de uree. Va multumesc pentru ajutor si va doresc mult succes in continuare in a trata cat mai multi bolnavi.

Angelescu Doina

Folosesc Extractul de Asparagus de 2 luni. Sunt foarte multumit de acest supliment alimentar. Eu il folosesc pentru guta. Inainte sa incep sa il iau aveam dureri musculare ingrozitoare continuu. Nici un calmant nu ma mai ajuta. Dupa primele zile a inceput sa isi faca efectul, practic dizolva acidul uric din tesuturi, am scapat de durerile groaznice de guta. Va multumesc pentru produsul asta.

Stoian Andrei

Va multumesc din suflet pentru tratamentul de E-coli cu produsele D-Mannose si Asparagus Extract. Timp de 3 ani m-am chinuit cu antibiotice dar nu am reusit sa scap, cistita cu durerile ei ma chinuiau constant. Acum am scapat de aceste simptome, mi-am facut si analizele si sunt perfecte. Produsul D-Mannose importat de dumneavoastra de la Swanson SUA este fenomenal de eficient si Asparagus Extract parca a maturat bacteria din tractul urinar. Va multumesc inca odata.

Manescu Alina